Bij het verhuren van uw appartement in Arnhem helpen wij u graag. Expats Arnhem heeft vele connecties met bedrijven die op zoek zijn naar woonruimte voor hun werknemers. Samen met onze kennis van de lokale woningmarkt zorgt dit voor een snelle match met een passende huurder. Een appartement verhuren aan expats is een ideale oplossing als u tijdelijk elders verblijft of uw huis te koop heeft staan.

Werkwijze van Expats Arnhem

Wij gaan proactief aan de slag om snel een geschikte huurder te vinden voor uw appartement. Zo hebben wij een uitgebreide marketingstrategie, waarbij we het aanbod op verschillende websites tonen. Op die plekken zoeken potentiƫle huurders naar woonruimte! Bij Expats Arnhem heeft u altijd de garantie van een volledig gescreende huurder. Daarnaast stellen wij een waterdicht contract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Voor- en na de intrek van de huurder voeren wij een inspectie van de woning uit. Om u alle zorgen uit handen te nemen biedt Expats Arnhem ook vastgoedbeheer aan.

Wilt u meer informatie over de verhuur aan expats in Arnhem? Of wilt u uw woning direct aanmelden? Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in!