Uw huis verhuren aan expats? Expats Arnhem is gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan expats in Arnhem en omgeving. Wij hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring, daarom bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat betekent een huis verhuren aan expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die door het bedrijf waar zij werken worden uitgezonden naar een ander land. Soms worden ze ook ingehuurd door een andere organisatie. Meestal blijven expats voor een periode van 1 tot 3 jaar ergens werken, daarna loopt hun contract af en gaan ze terug naar het thuisland of ergens anders heen. Vanwege deze tijdelijke contracten zijn expats vaak op zoek naar woonruimte voor bepaalde tijd. Ook zijn gemeubileerde woningen voor deze werknemers ideaal; het scheelt een uitgebreide verhuizing. Expats worden meestal ingehuurd vanwege hun specialistische kennis. Hiervoor zijn bedrijven bereid een hoog salaris aan de expat te betalen, waarmee zij in aanmerking komen voor woonruimte in het hogere segment. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders, met een hoog opleidingsniveau.

Wat doet Expats Arnhem om uw huis te verhuren aan expats?

Expats Arnhem zorgt voor een optimale online presentatie van uw woning. Dit houdt in dat wij het aanbod in kaart brengen bij de juiste huurders, door plaatsing op diverse websites. Als er een geschikte huurder is gevonden voeren wij altijd een volledige screening uit. Ook stelt Expats Arnhem een betrouwbaar huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Wij inspecteren de woning voor- en na de huurperiode. Wilt u helemaal geen zorgen hebben van uw verhuurde woning? U kunt aan ons ook het vastgoedbeheer uitbesteden. Wij bieden zowel technisch als financieel vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt denken aan het versturen van facturen en innen van de huur, technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen.

Bent u geïnteresseerd in het verhuren aan expats in Arnhem? Neem vandaag nog contact met ons op!